Kärlek


När lovet tar slut

Den här veckan har gått fort. Jag har varit i fjällen, varit i östavall med Kajsa, på middag hos Julia, på middag hos Giselle, varit på 50-dagars med vänner från Ånge och jag har varit på relaxen på Himlabadet. Det var så härligt och jag fick bikinirand! Visserligen svag, men det gjorde mig väldigt glad.

La despedida

För ett tag sen fick jag ont i halsen och har haft så mycket i skolan att jag nästan inte har tränat. Jag tänte att jag behövde vila och gick mest ut och gick, och så fortsatte det även när det slutade gör ont i halsen. Nu när jag inte har tränat så har jag inte presterat bättre i skolan och jag är allmänt mycket tröttare och grinigare. Men idag då dansade jag zumba igen och nu är jag tillbaks. Ett träningspass ger mer energi så jag sparar in tid när jag väl arbetar och alla runt om blir gladare med en gladare Elena. Nu jävlar ska glädjen och energi dansas fram igen!Feels so good being back,
there's no way I'm turning back.

Jag tänker aldrig sluta att klättra mot toppen


Sparat!

Jag sparar det här numret åt en vän.

Livet är ett enda stort paradis.

Helgen har varit underbar. Vi har gjort egna hamburgare och grillat. Sen grillade vi fläskfile och vädret har varit så härligt! Jag var hem till Jossan i min klass på myskväll och hade det riktigt trevligt. Sen var jag och badade på himlabadet med Giselle och Moa. Vi var också och hälsade på Jonas mormor och morfar. Och vi har haft Jonas föräldrar på besök. Vi är nu även ägare av en soda streamer! :)
jag älskar våren!

Fixar det

Åh! Där satt den MVG i internationell ekonomi. Ni förstår grejen med att köra hårt va? Nu sitter jag och skriver om insulin och diabetes! Väldigt intressant!

En ursäkt

Förlåt för min bristande närvaro. Just nu är det så mycket som händer. Snart tar jag studenten och jag måste liksom "give it all" och besluta mig om framtiden.

The versions of you


Tillfällig sambo

Giselle bor med mig under den här helgen. I fredags så fick jag besök av Therese, Malin, Bella och Josefin. Det var så länge sen vi träffades så det var riktigt härligt. :) I lördags så var jag och Giselle med en utvecklingsstörd tjej som heter Moa. Vi var på biblioteket och kröp ned i soffan och läste. Sen gick vi ut och lunchade. Vi promenerade till stan några gånger. Gick för att kolla på en fotbollsmatch. Hyrde film. Sen kom det några kopisar till Giselle hit. Vi spelade spel och tog en nattpromenad.

Drömmen om vardagsrummet


Kycklinggryta

Igår lagade jag kycklinggryta och det var asgott!

För att göra den så behöver du:
Lök
svamp (jag tog champinjoner)
paprika
kyckling
cream fraiche med smak av solltorkade tomater och fetaost
Tärnad fetaost

Så här gör du:

1. Förbered med att hacka lök, paprika och skära svamp. Ha i margarin i en gryta och bryn grönsakerna.

2. Skär kyckligen i tärningar och stek den tills den blir genomstekt.

3. Ha i cream fraiche och fetaost i grytan bland grönsakerna.

4. Blanda i kycklingen och låt det puttra några minuter

5. Servera med ris och sallad!

Smaklig måltid!

Längtar

Idag har jag haft en stor längtan tillbaks till Vemdalen. När jag kom hem så städade jag lägenheten. Dammsög, diskade, skurade golven, dammtorkade, sorterade sopor.. för att jag tänkte att jag skulle trivas njuta av det nystädade. Men nej. Jag vill ändå tillbaks. Sitta framför brasan, basta, grilla, åka skoter och mysa med underbara människor.

Hemma från fjällen

Vi har haft världensbästa helg. Hela helgen har vi njutit ochh skrattat. Jag testade köra skoter idag och Giselle åkte och körde för första gången. Vi har bastat och grillat kolbullar! Allt har varir så perfekt och vi skulle vilja stanna föralltid.

Mot Vemdalen

Nu åker jag, Jonas och Giselle till vemdalen. Ses på söndag eller måndag!

RSS 2.0