Klart i mellanhallen!

Nu har jag målat klart i "mellan hallen". Längtar tills det har torkat! Sen börjar det se bättre ut hemma. Bara vardagsrummet kvar. Det hoppas jag få klart till helgen. Färgen vi använder är jättebra, den luktar inte, är lätt att få bort från huden och torkar fort! Vi använder beckers väggfärg matt 7, antikvit. Underbar!

Jobba extra

Jag fick vara med och jobba på Jonas jobb. Ser ni va mycket vi har grävt? :) Nu har jag träningsvärk, så jag knappt kan gå och armarna dem är ännu värre.

Jag vill ha er nu, som jag hade er förut.

Jag längtar efter mina vänner så mycket. Mina underbara vänner. Alla mina närmsta vänner bor i olika delar. Östersund, Åre, Umeå, Sundsvall, Uppsala, Göteborg, Ånge, England, Spanien... :(

Målat i hallen.

Nu har vi målat klart hallen. Borde ha knäppt förre och efter bilder... Så här vart det efter iaf. Mycket fräschare. Tapeten var gul med blommor innan och där man hänger jackor var träfärgat med svara märken. Inte så snyggt. Nu har vi målat i mittenhallen också men där behöver vi måla någongång till.

Tävla och vinn ett iphone skal

Va med och tävla på Nicoles blogg och vinn ett Iphone skal på http://nickys.se/ från http://www.iphonemekka.com/. Jag är med!

Nu är hösten här.

Idag är jag imponerad av mig själv. Jag gick upp vid 5.30 för att göra frukost åt Jonas. Det var mörkt ute och vi tände massor med ljus och lyssnade på musik. Sen åkte Jonas och jag satt lite vid datorn, sen började jag spackla. Nu håller jag på att tvätta. Va härligt det känns att gå upp tidigt!

Igår va vi på ikea och handlade en bokhylla och lite andra småsaker. Vi köpte blandannat dem här burkarna. Riktigt bra tycker jag! Sen så träffade vi Jonas föräldrar som var i Sthlm och fick en fin blomma som piggar upp här hemma. Den doftar underbart om man luktar ordentligt.
¨
Det känns på något sätt härligt att hösten är här. Jag välkommnar den med att plocka fram tofflorna, filtarna och börja ordna fint hemma på riktigt. Snart ska det målas!

.

Jag spelade precis in mig själv när jag sjöng. När jag sjöng så tyckte jag att det lät bra, sen lyssnade jag på det och det lät hemskt.... Sen hör jag Jonas skrika från sovrummet om jag kan vara tyst. Haha.

Dags att sova!


Blåögat


When I get where I'm going


RSS 2.0