Lite uppdatering

Igår var jag min första dag på förskolan. Det var mysigt. Sitta i solen, busa med barnen och leka i sandlådan. Jag har också hunnit få mitt första myggbet mitt på knät! Trodde inte det skulle finnas nu..
Nu ska jag åka till förskolan!

Ett nytt försök.


Nattläsning

Har läst kurslitteraturen tills nu, får fortsätta imorn på morgonen.
Jobbet idag var väldigt trevligt. Världens bästa kunder. Det är så skönt att jobba när det är så bra stämmning som det oftas är på mitt jobb. :-)
God natt!

Känslan


tänk om

Nu har jag längtat till sommarn så länge, men just nu vill jag bara tillbaks till Vemdalen.

Home

Nu är vi hemma från fjällen. Det har varit underbart. Påsken har varit riktigt mysigt. Idag är jag tillbaks i vardagen. Har varit i skolan och ska snart åka till jobbet. I skolan idag har det varit intressat. Vi har diskuterat olika genus perspektiv och hur man positioneras i olika sammanhang.

Påskresa

Nu har jag nästan packat allt, så snart bär det av mot fjällen. Vi ska fira påsk. Förra året när vi var där så var det så varmt att vi låg ute och solade. Nu har jag med mig min bikini, så jag kan sola i den. Hoppas på sol. Jag längtar till lugnet som är där. Läsa böcker, lägga pussel, gå ut och gå, basta. Va skönt det kommer bli! Ser fram emot det!

Underbara...

Sitter och kollar på kläder på internet, lägger det i shoppingkorgen, men köper det aldrig. Det finns så mycket jag vill ha, men allt kostar så mycket pengar! Borde lära mig sy mina egna kläder.. tyvärr var jag inte så duktig på syslöjden i skolan så det känns inte som det är en bra idé att ens köpa en symaskin.
Fick ett stort påskägg när jag kom hem. Verkligen en överraskning! Tror Jonas vill att jag ska gå upp i vikt. I påskägget ligger över 2 kilo godis! Hjärtat som han har klppt ut och skrivit på är så gulligt. Underbara Jonas.

RSS 2.0