I know it ain't easy giving up your heart ♥

Älskar den här låten. Adeles röst är så fin och sen är hennes låtar så personliga. Läste på en kommentar till klippet att "Whoever broke Adele's heart made her rich".


tvivla, inspireras och lyckas.

Jag har börjat studera på Stockholms Universitet nu. Jag har haft fullt upp. På dagen går jag i skolan. Resan från skolan till jobbet pluggar jag, sen kommer jag till jobbet och kommer hem vid 12 på natten och fortsätter plugga. Det har varit väldigt roligt och tagit mycket tid så bloggen har hamnat lite på sidan. Tittade iaf på en väldigt inspirerande film som min vän Giselle tipsade om ;


Jag satt precis och tänkte på hur svårt det kommer att bli att plugga på heltid och jobba på heltid samtidigt. Jag ska klara det här! :) So far so good.

Köksmaskin i mitt hjärta.

Jag fick en köksmaskin i julklapp och jag älskar den. Jag tänkte att det skulle bli mycket att diska men det blir det inte och det är mycket skönare än att knådda själv. En sån här borde alla som gillar att stöka i köket ha. Nu bakar jag grekiskt lantbröd. Mmmm, doften av nybakt bröd. LOVE.

Vila


Jag är ledig i tre dagar. Gud va skönt.

Tillbaks från ledigheten


Vi hade en mysig julledighet.
Vi firade jul i Vemdalen, träffade vänner i Sundsvall och firade nyår i Ånge. Mycket resande! Jonas har köpt en dyr tv, med 3D och massor med saker som vi inte fattar vad det är. Säljaren sa att det var bra... Nu är jag tillbaks i Sthlm och jobbar. Idag efter jobbet så stannade jag och min kollega på en annan restaurang och satt blev kvar länge och hade det trevligt... men nu är jag jättetrött och nöjd med dagen. Sov gott!

RSS 2.0