Mezze Maniche med högrev bolognese

Idag har jag varit i skolan, skyndade mig hem och gjorde lunch. Hittade receptet på baksidan på pastapaketet mezze Maniche. Såg inte att det skulle puttra i en timme och gjorde klart det på en kvart. Det vart gott ändå. ;-) Här kan ni hitta receptet och bilden: http://www.zeta.nu/recept/pasta-1042/mezze-maniche-med-h%C3%B6grev-bolognese Nu ska jag åka mot jobbet.

Vågar ni testa?

Det gör inte jag.

Känslor


Nu känner jag mig helt slut. Ska kolla lite på min examination, hur jag ligger till och vad jag behöver skriva mer om. Sen så ska jag försöka göra klart den imorn! ikväll har det gått bra på jobbet och jag är väldigt glad, diskmaskinen är lagad. Den lyckan när jag hörde att den levde igen, obeskrivlig. Hahah.

Fredag


Igår gick våran diskmaskin sönder på jobbet. Så vi diskade allting för hand. Jag hoppas att den är lagad tills idag.. Snart ska jag åka till skolan för att köpa ny litteratur till den kommande kursen didaktiska och pedagogiska miljöer och teoretiska perspektiv.

True Love

Nu är jag hemma från skolan och jobbet. Ska snart gå och lägga mig. Annars kommer jag väl inte upp imorn. Imorn måste jag plugga massor. :(

Rules


Det här önskar jag var mitt

(Bild: http://ohheythatguy.tumblr.com//)

Himlen är oskyldigt blå

Nu har jag pluggat och är snart klar med del 2 av examinationsuppgiften och nu ska börja göra mig redo för jobb. Idag har jag fått tag på de som har hand om vfun, hoppas att jag blir omplacerad snart! I sommar kommer jag vara ledig från både jobbet och skolan, vilken lyx. Ska njuta så mycket!
Puss!

Lunchen

mums, va skönt att bo nära matbutiken... Köpte en stor vattenmelon också!

I Vasastan

Nu myser jag och Geisha i soffan. Äntligen "hemma", idag var restaurangen full. Jätteroligt, men nu är jag trött. Sov gott.

Whiiho, solen!

Nu har jag gjort klart en skoluppgift och nu ska jag börja åka till jobbet. Åhh, blir så glad när det är fint väder!!
Vill bara äta massor med glass i solen. min granne var ute och sprang i bara shorts, måste vara riktigt varmt ute. :-D

Min dag

Idag har jag varit i skolan och jobbat. Blev uppbjuden till dans, kändes lite mysko att dansa när man jobbar men vad gör man inte för sina gäster liksom. ;)

Tjejigt och fint


Tell people how much you love them


Dear weekend


Jag önskar - Jag kontrollerar

"Kända namn i Skorpionens tecken

Marie Antoinette (November 2, 1755)
Marie Curie (November 7, 1867)
Martin Luther (November 10, c1483)
Theodore Roosevelt (October 27, 1858)
Charles, Prince of Wales (November 14, 1948)
Bill Gates

Skorpionens energi brukas till förändring, en intensiv kraft, som bryter ner för att ge möjlighet till att bygga upp något helt nytt. Skorpionens tecken associeras i hög grad till starka, intensiva känslor. Känslor som ofta är irrationella och komplexa, så att de är svåra att förklara med ord för andra.

POSITIVA EGENSKAPER:
Starka känslor och lidelser, målmedveten, högst fantasifull,
omdömesgill, skarpsinnig, uthållig, och bestämd.
Skorpionen är de häftiga känslornas tecken. Allt som är drastiskt och
plötsligt och rent av fruktansvärt är Skorpionens karakteristika.
Skorpionen kan på ytan vara märkvärdigt oberörd, men innanför vävs farliga drömmar och fantasier. Han dras till det absurda och giftiga, älskar med glöd och hatar med samma glöd. Skorpionen trivs bäst i extremlägen. Eftersom det ändå är ett fast tecken, visar sig Skorpionens passion inte så mycket i honom själv, utan i omgivningen. Skorpionen har en förmåga att få omvärlden att leva ut de starkaste känslor, men själv bevara ett synbart lugn. När de är förälskade, är de upp över öronen förälskade, och ingenting får hindra dem. De har en stark lojalitet, och deras passion är ibland överväldigande, Skorpioner är mycket intresserade av sex - inte förvånande, eftersom Skorpionen styr könsorganen - och deras längtan efter sensuella landvinningar blir ofta för mycket för deras partners. är en kraftfull, orädd älskare, som inte drar sig för att omåttligt njuta av sprit, droger och romantik. Detta ganska hemlighetsfulla tecken är fyllt av starka känslor, och precis som djuret som är dess förebild kan Skorpioner sticka till om de blir uppretade. De blir snabbt och intensivt förälskade, men om man försöker förändra en Skorpion eller få honom att anamma ens egen världsbild i stället för hans egen, går han antagligen till attack. De älskar och lever på sitt eget sätt och kämpar i tysthet med att övervinna alla livets mörka sidor. Eftersom Skorpionerna är intresserade av överjordiska ting, är det inte förvånande att vissa av dem styr in sin passion på en högre livsnivå."
Tyckte att deras beskrivning stämde in väldigt bra på mig.
(http://www.astrologiportalen.com/tecken.html)

Djurgården


Idag har jag och Jonas gått på en promenerat runt Djurgården. Det var riktigt härligt väder. Vart så trött av att vara ute så jag slocknade på soffan så fort jag kom hem och nu är jag jättepigg! Sitter och gör lite skolarbete, skönt att göra när de andra sover!

I skolan

I vårat arbetslag så ser det ut så här när vi jobbar. Härligt eller vad?

Rumpor


Trötter

Tänk vad skönt det är att sova, speciellt på morgonen eller när man går och lägger sig när man är jättetrött. Oftast är jag så där jättetrött på morgonen. Då vill jag bara krypa tillbaks ner i den varma, mjuka sängen. Blunda och somna fort. Ibland går jag och lägger mig igen på morgonen. Därför är det viktigt för mig att jag har många morgonklockor. 4 klockor på mobilen och en vanlig väckarklocka.
Ha en bra dag!

Andas ut


Äntligen är det här dagen slut.

RSS 2.0